sexta-feira, 10 de julho de 2015

Art en Trànsit. Exposició itinerant de la col·lecció de La Panera

centre d'art la panera. Premsa i Comunicació
Art en Trànsit. Exposició itinerant de la col·lecció de La Panera

La Diputació de Barcelona ha produït l'exposició itinerant «Art en Trànsit», organitzada en col·laboració amb el Centre d'Art la Panera de l'Ajuntament de Lleida, a partir del seu fons. La mostra se centra en la idea segons la qual vivim en un món canviant i en trànsit continu i explora els següents temes i conceptes: subjecte, gènere, espai públic, moviments migratoris, història i emergència de conflictes.
«Art en Trànsit» reuneix una selecció d'obres procedents de la Col·lecció del Centre d'Art la Panera: una col·lecció pública iniciada per l'Ajuntament de Lleida el 1997, a partir de la convocatòria de la Biennal d'Art Leandre Cristòfol. Amb aquest certamen s'ha procurat analitzar bianualment la situació de l'art contemporani català i espanyol, i al mateix temps s'han realitzat diferents adquisicions que permeten copsar els diferents camins que han seguit les arts visuals contemporànies, des de principis dels anys noranta fins a l'actual itat.
 
Els artistes participants a «Art en Trànsit» són: Antoni Abad, Juan Pablo Ballester, Susana Casares, Izaskun Chinchilla, Santiago Cirugeda, Javier Codesal, Carles Congost, Democracia, Patricia Esquivias, Alicia Framis, Valeriano López, Javier Peñafiel, Josu Rekalde, Francesc Ruiz, Belén Uriel i Oriol Vilanova.
La itinerància d'aquesta exposició es va iniciar a Cerdanyola va continuar a Martorell i ara es presenta a Sant Cugat del Vallès. Posteriorment viatjarà a  Ripollet, Terrassa, Manresa, Vilafranca del Penedès i Vilanova i la Geltrú.

A Sant Cugat del Vallès el Centre d'Art Maristany acollirà l'exposició entre el 9 de juliol i el 25 d'octubre de 2015.

Inauguració i presentació a càrrec de Glòria Picazo
Dijous 9 de juliol, a les 20h


Art en Trànsit. Exposició itinerant de la col·lecció de La Panera

La Diputació de Barcelona ha producido la exposición itinerante «Art en trànsit», organizada en colaboración con el Centre d'Art la Panera del Ajuntament de Lleida, a partir de su fondo. Se centra en la idea según la cual vivimos en un mundo cambiante y en tránsito continuado y explora los siguientes temas y conceptos: sujeto, género, espacio público, movimientos migratorios, historia y emergencia de conflictos.
«Art en trànsit» reúne una selección de obres procedentes de la Colección del Centre d'Art la Panera: una colección pública iniciada por el Ajuntament de Lleida en 1997, a partir de la convocatoria de la Bienal de Arte Leandre Cristòfol. Con este certamen se ha procurado analizar bianualmente la si tuación del arte contemporáneo catalán y español, y al mismo tiempo se han hecho diferentes adquisiciones que permiten mostrar los diferentes caminos que han seguido las artes visuales contemporáneas, desde principios de los noventa hasta la actualidad. 

Los artistas participantes en «Art en trànsit» son: Antoni Abad, Juan Pablo Ballester, Susana Casares, Izaskun Chinchilla, Santiago Cirugeda, Javier Codesal, Carles Congost, Democracia, Patricia Esquivias, Alicia Framis, Valeriano López, Javier Peñafiel, Josu Rekalde, Francesc Ruiz, Belén Uriel y Oriol Vilanova.
La itinerancia de esta exposición se inició en Cerdanyola continuó en Martorell y ahora se presenta en Sant Cugat del Vallès. Posteriormente viajará a Ripollet, Terrassa, Manresa, Vilafranca del Penedès y Vilanova i la Geltrú.

En Sant Cugat del Vallès el Centre d'Art Maristany acogerá la exposición entre el 9 de julio y el 25 de octubre de 2015.

Inau guración y presentación a cargo de Glòria Picazo
Jueves 9 de julio, a las 20h

Imatge

Imatge

Imatge

Imatge

Imatge

Premsa i Comunicació

comunicaciolapanera@paeria.es

centre d'art la panera

Pl. de la Panera, 2

25002 Lleida

T. +34 973 262 185

F +34 973 700 432

www.lapanera.cat

Segueix-nos a

feed facebook twitter flickr youtube spotify

Abans d'imprimir aquest correu, penseu si és realment necessari.

Antes de imprimir este correo, pensad si es realmente necesario.

Avís legal / Aquest missatge pot contenir informació privilegiada i/o confidencial. Si no sou el destinatari del mateix o la persona encarregada de la seva distribució, NO US ESTÀ PERMÈS copiar, fer entrega, ni difondre'n el seu contingut; així mateix us preguem que aviseu al propietari i elimineu aquest correu electrònic. Aviso legal / Este mensaje puede contener información privilegiada y/o confidencial. Si no es el destinatario del mismo o la persona encargada de su distribución, NO LE ESTÁ PERMITIDO copiar, entregar, ni difundir su contenido. Asimismo le solicitamos que avise al propietario y elimine este correo electrónico.

Privacitat / En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 (LOPD), pots exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a les dades facilitades, adreçant-te per escrit al Centre d'Art la Panera, plaça de la Panera 2, 25002 Lleida. Privacidad / En cumplimiento de la Ley Orgánica 15/1999 (LOPD), puedes ejercer los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición a los datos facilitados, dirigiendo-te por escrito a Centre d'Art la Panera, plaza de la Panera 2, 25002 Lérida.

Col·labora i organitza Gencat. Dep. de Cultura Centre d'Art la Panera Ajuntament de Lleida




Gaudi Arte - Telas e Materiais para Artes Plásticas 
Rua Cabral, 291 - Bairro Rio Branco - Porto Alegre/RS
51 33333294 - 3228.8237 - 2105.2515 (NET) - 91074429 (Claro) 

Nenhum comentário: