quarta-feira, 9 de maio de 2012

Inauguració Juan López i Rogelio López Cuenca

centre d'art la panera. Premsa i Comunicació
Inauguració Juan López i Rogelio López Cuenca

Del 8 de maig a l'11 d'octubre, el Centre d'Art la Panera presenta l'exposició de Juan López, «A la derriba». En aquesta mostra, l'artista pretén modificar l'espai arquitectònic de La Panera a través del dibuix i del vídeo. La seva obra sovint s'ha concebut a partir de la utilització de materials efímers, com la cinta adhesiva, els vinils, els adhesius, les fotocòpies, els cartells publicitaris o el propi mobiliari urbà. Per «A la derriba», Juan López planteja una intervenció a partir de la qual els murs de l'espai expositiu s'esquerden per donar pas a l'espai urbà que envolta el centre.

< /font>
Al mateix temps, del 8 de maig i fins el 9 de setembre, es presenta «El Repartiment», de Rogelio López Cuenca. Aquesta mostra gira al voltant de dos temàtiques: la visió que Occident ha anat confeccionant a partir de l'emigració i de paradigmes distorsionats de la realitat d'Orient; i l'impacte que el turisme està produint en la forma d'entendre la cultura de certs territoris.

El dia de la inauguració, dimarts 8 de maig, es farà una visita comentada a l'espai Zona Baixa, de la Facultat de Ciències de l'Educació de la Universitat de Lleida, al campus de Cappont. En aquesta es podrà veure l'obra de Rogelio López Cuenca, A Partilha (V), 2009, la qual va relacionada amb l'exposició que es presenta a La Panera. 
La visita començarà a les 17'30h, i un cop finalitzada, qui hi estiguin interessat, podrà assistir a la inauguració que es farà a partir de les 20h al Centre d'Art la Panera.    

Inauguració Juan López i Rogelio López Cuenca

Del 8 de mayo al 11 de octubre, el Centre d'Art la Panera presenta la exposición de Juan López, «A la derriba». En esta muestra, el artista pretende modificar el espacio arquitectónico de La Panera a través del dibujo y del vídeo. Su obra a menudo se ha concebido a partir de la utilización de materiales efímeros, como la cinta adhesiva, los vinilos, los adhesivos, las fotocopias, los carteles publicitarios o el propio mobiliario urbano. Para «A la derriba», Juan López plantea una intervención a partir de la cual los muros del espacio expositivo se agrietan para dar paso al espacio urbano que rodea La Panera.

Al mismo tiempo, del 8 de mayo y hasta el 9 de septiembre, se presenta «El Reparto», de Rogelio López Cuenca. Esta exposición gira alrededor de dos temáticas: la visión que Occidente ha ido confeccionando a partir de la emigración y de paradigmas distorsionados de la realidad de Oriente; y el impacto que el turismo está produciendo en la forma de entender la cultura de ciertos territorios.

El día de la inauguración, martes 8 de mayo, se hará una visita comentada al espacio Zona Baja, de la Facultad de Ciencias de la Educ ación de la Universidad de Lleida, en el campus de Cappont. En esta se podrá ver la obra de Rogelio López Cuenca, A Partilha (V), 2009, la cual está relacionada con la exposición que se presenta en La Panera. 
La visita empezará a las 17'30h, y una vez finalizada, quien esté interesado, podrá asistir a la inauguración que se hará en el Centre d'Art la Panera a partir de las 20h.    

Imatge

Imatge

Premsa i Comunicació

comunicaciolapanera@paeria.es

centre d'art la panera

Pl. de la Panera, 2

25002 Lleida

T. +34 973 262 185

F +34 973 700 432

www.lapanera.cat

Segueix-nos a

feed facebook twitter flickr youtube spotify

Abans d'imprimir aquest correu, penseu si és realment necessari.

Antes de imprimir este correo, pensad si es realmente necesario.

Avís legal / Aquest missatge pot contenir informació privilegiada i/o confidencial. Si no sou el destinatari del mateix o la persona encarregada de la seva distribució, NO US ESTÀ PERMÈS copiar, fer entrega, ni difondre'n el seu contingut; així mateix us preguem que aviseu al propietari i elimineu aquest correu electrònic. Aviso legal / Este mensaje puede contener información privilegiada y/o confidencial. Si no es el destinatario del mismo o la persona encargada de su distribución, NO LE ESTÁ PERMITIDO copiar, entregar, ni difundir su contenido. Asimismo le solicitamos que avise al propietario y elimine este correo electrónico.

Privacitat / En compliment de la Llei Orgànica 15/1999 (LOPD), pots exercir els drets d'accés, rectificació, cancel·lació i oposició a les dades facilitades, adreçant-te per escrit al Centre d'Art la Panera, plaça de la Panera 2, 25002 Lleida. Privacidad / En cumplimiento de la Ley Orgánica 15/1999 (LOPD), puedes ejercer los derechos de acceso, rectificación, cancelación y oposición a los datos facilitados, dirigiendo-te por escrito a Centre d'Art la Panera, plaza de la Panera 2, 25002 Lérida.

Col·labora i organitza Gencat. Dep. de Cultura Centre d'Art la Panera Ajuntament de Lleida



--
Telas Gaudí Ind. Com. de telas e Materiais para Pintura Artística
Rua Cabral, 291 - Bairro Rio Branco - Porto Alegre/RS
51 33333294 - 91074429 

Nenhum comentário: